Brusselstraat 368 Dilbeek

FSMA 0598904625

Brusselstraat 368 Dilbeek

Pot inmatricula in Belgia o masina in baza Anexei 19 ?

Depinde de situatie! Daca politistul din sectorul dvs v-a vizitat deja si toate cerintele din Anexa au fost indeplinite sunt sanse mari ca Nr National sa fie valid iar astfel sa va puteti inmatricula masina. Daca numarul dvs National nu este valid nu puteti sa va inmatriculati masina.

Ce Asigurare complementara de sanatate imi recomandati ?

Va recomand cu incredere Asigurarea DKV, foarte utilizata in randul belgienilor, asigurarea DKV intervine in cazul problemelor de sanatate. Cu o gama variata de produse puteti alege in functie de nevoile dvs. Asigurarea DKV va poate acoperi in caz de Spitalizare dar si cheltuieli Ambulatorii (vizite la medic cat si medicamente). Stim cu totii ca zambetul este unul dintre cele mai de prêt accesorii in vremurile pe care le traim, DKV ul acopera si ingrijirea dentara! Dependenta survenita in cazul unei boli este deasemenea acoperita. Categoric recomandarea mea este Asigurarea DKV !

Care este procedura pentru a-mi inmatricula in Belgia masina pe care o detin in Romania?

Dupa cum puteti gasi si in rubrica INMATRICULARI, sunt cateva elemente importante fara de care nu puteti inmatricula o masina in Belgia si anume: -Carte de identitate eliberata se statul Belgian; -Actele masinii in original (cartea de identitate /talonul masinii); -Certificatul de conformitate al masinii. Daca detineti toate cele mai sus mentionate totul este relativ simplu, se face Devamarea, Controlul Tehnic si Inmatricularea.

Sunt independent iar din diferite motive eu si alti colegi de ai mei Aidanti si Asociati activi nu suntem la zi cu Cotizatiile Sociale, ne putem face o asigurare in caz de Accident de munca ?

Sigur ! Este o situatie frecvent intalnita pentru care cu siguranta va putem oferii o solutie. Fie ca esti Independent, Aidant sau Asociat Activ iti poti face o asigurare care sa intervina in cazul unui Accident. Asigurarea 24/24 intervine indiferent daca esti la zi cu Cotizatiile Sociale. Va poate acoperi in caz de : -Incapacitate Temporara de munca; -Incapacitate Totala; -Deces; -Spitalizare sau Costuri Medicale. Costul acestei Asigurari se calculeaza in functie de Varsta dvs, Salariun pe care vi-l garantati dar si in functie de riscul meseriei pe care in practicati.

Este obligatorie Asigurarea RC Exploatation ? Imi puteti explica in ce conditii intervine ?

Din punct de vedere al legislatiei aceasta Asigurare nu este obligatorie, insa aveti obligatia morala de a-i proteja pe cei din jurul dvs. RC Exploatation intervine cand provocati o dauna colaterala, atunci cand dauna nu survine din obiectul muncii dvs.

Cum se calculeaza pretul Asigurarii Auto ? Cum pot obtine cel mai bun pret ?(sunt tanar si am permisul doar de cativa ani).

Pretul Asigurarii Auto se calculeaza in functie de cateva elemente foarte importante si anume : - Varsta; - Vechimea permisului; - Adresa de domiciliu; - Istoricul accidentelor din ultimii 5 ani.

Daca solicit o Pensie Privata aici in Belgia pot beneficia de aceasta atunci cand ma voi intoarce in Romania?

Incazul in care alegeti sa deschideti un cont de Pensie Privata veti beneficia de economiile dvs la varsta de 65 de ani indiferent daca intre timp reveniti in Romania. Daca insa doriti sa faceti o investitie in imobliare sau o extentie a unui imobil oriunde un UE puteti retrage pana la 70% din suma economisita, restul de bani urmand sa ii primiti la varsta de 65 ani.

Pot sa renunt la Asigurarea Auto dupa 3 luni ? Platesc la fiecare 3 luni si vreau s-o schimb, ce trebuie sa fac ?

Contractele pentru Asigurarile Auto in Belgia se vor incheia pe o perioada de un an de zile. Indiferent daca fractionarea facturii este la 3 sau 6 luni, aveti obligatia sa ramaneti pe toata perioada contractului. Veti putea renunta la contract doar daca faceti cerere cu cel putin 3 luni inainte de data aniversara, in urma unui eveniment in trafic (accident) sau pentru modificare tarifara. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Pune o intrebare.

N-ai gasit raspunsul la întrebarea ta? Te rugam sa ne contactezi prin intermediul formularului de mai jos.

© 2019 Asigurari in Belgia | Toate drepturile rezervate! | Website creat de : Cristina Asan