Brusselstraat 368 Dilbeek

FSMA 0598904625

Brusselstraat 368 Dilbeek

Pensii Private

PENSII

Sistemul belgian oferă o pensie pentru toată lumea la sfârșitul carierei.
În majoritatea cazurilor, însă, această pensie de stat nu este suficientă pentru a va menține nivelul de trai in Belgia.

Prin urmare, un capital suplimentar de pensie este esențial. Echipa noastră de specialiști vă oferă soluții optime de economisire, adaptate nevoilor dvs., indiferent dacă sunteți angajat sau independent, beneficiind în același timp de maximum de numeroase beneficii fiscale.

Asigurari in Belgia +32.487.33.70.47

Economii pentru pensie

ASIGURARI PENSII

– Siguranta si castig
– 30% avantaj fiscal

Economiile de pensii vă oferă o soluție de economisire sigură, cu o rentabilitate atractivă și un avantaj fiscal considerabil. Rata dobânzii în vigoare la momentul plății este garantată pe întreaga durată a contractului.

Economiile de pensii sunt pentru oricine dorește să construiască un capital suplimentar de pensie, beneficiind în același timp de avantaje fiscale. Cu cât începeți mai devreme, cu atât va fi mai mare capitalul dvs.!

Rata dobânzii în vigoare la momentul plății este garantată pe întreaga durată a contractului.
Puteti plăti până la 950 de euro și, astfel, beneficiați de o reducere a impozitului de 30% din prima, sau de 285 de euro. Puteti alege în mod liber valoarea plăților și fractionarea (anuală, trimestrială, semestrială sau lunară).

Puteți opta pentru protecție suplimentară în caz de deces sau dizabilitate, permițându-vă să vă protejați familia de pericolele vieții.

Asigurari in Belgia +32.487.33.70.47

Economii pe termen lung

ASIGURARI PENSII

Această formă de economii oferă, de asemenea, un randament garantat, precum și un avantaj fiscal de 30%.

In funcție de veniturile dvs. profesionale, puteți plăti până la 2280 de euro pe an și, astfel, beneficiați de o deducere de 684 de euro!

Economiile pe termen lung sunt pentru oricine dorește să construiască un capital suplimentar de pensie în timp ce beneficiază de avantaje fiscale. Cu cât veti începeți mai devreme, cu atât va fi mai mare capitalul dvs.!

Rata dobânzii în vigoare la momentul plății este garantată pe întreaga durată a contractului. În plus, această întoarcere poate fi mărită printr-o eventuală repartizare a profitului atribuită de compania de asigurări.

In funcție de venitul dvs. net din afaceri , puteți plăti până la  2280 de euro   și, astfel, beneficiați de o reducere a impozitului de 30% din prima sau de  684 de euro.

Puteți opta pentru protecție suplimentară în caz de deces sau dizabilitate, permițându-vă să vă protejați familia de pericolele vieții.

Asigurari in Belgia +32.487.33.70.47

Pensie Libera Complementara pentru Independenti

ASIGURARI PENSII

Valoarea pensiei unei persoane independente este, în medie, 850 EUR pe lună.

Acesta este motivul pentru care statul a creat PLCI . Aceasta permite pensionarului independent să-și îmbunătățească nivelul de trai.

Se adreseaza:
– Independentilor
– Aidantilor
– Gerantilor
– Asociatilor active

Pentru a beneficia de aceasta, contributiile sociale trebuiesc platite la zi.
Pret
Suma minima anuala nu poate fi mai mica de  100 EUR.
Suma maxima nu poate fi mai mare decât 8,17% din venitul dvs. net impozabil și reevaluat acum 3 ani (a se vedea veniturile menționate în recursul dvs. din contribuțiile dvs. provizorii). Totalul primelor plătite nu poate depăși 3.060,07 € pe an (valoarea 2016).

Beneficiile pe termen scurt:

– Primele pe care le plătiți sunt deductibile la 100% din venitul dvs. profesional.
– Nu plătiți impozite pe bonusuri.
– Venitul tău scade, baza fiscală coboară; prin urmare, câștigați contribuțiile.
– Venitul tău scade, baza pentru calcularea contribuțiilor tale sociale; prin urmare, câștigați din contribuțiile dvs. de securitate socială.
– Beneficiați de un contract flexibil care vă permite să plătiți prime în decursul anilor productivi sau să le reduceți în timpuri neprevăzute.

Beneficii pe termen lung:

– Veți face economii de care veti beneficia în momentul pensionării.
– Puteți combina PLCI cu asigurarea de pensie sau asigurarea de grup pentru geranti. PLCI va fi luată în considerare pentru calcularea regulii de 80%.
– Sub rezerva respectării cerințelor legale, capitalul de pensii beneficiază de un sistem fiscal avantajos, bazat pe principiul chiriei noționale.
– Capitalul de pensii va fi, în principiu, supus unei contribuții a INAMI de 3,55% și unei contribuții de solidaritate de la 0 la 2%.
Nu veți plăti niciodată alte impozite sau contribuții sociale pentru venitul salvat.

Asigurari in Belgia +32.487.33.70.47

Pensii – Investii

ASIGURARI PENSII

Ramura 21

Asigurare de viață este un produs care oferă capital garantat și un randament garantat. Aceasta performanta poate fi majorată printr-o eventuală participare la profitul acordat de asigurător.

Bransa 21 este destinată oricăror persoane care doresc să construiască un capital suplimentar de pensie, căutând siguranță și maximizarea beneficiilor fiscale.

Plusuri

– Economiile dvs. rămân disponibile
– Sigur și profitabil
– Ideal pentru a vă completa pensia sau economiile pe termen lung
– Puteți alege o acoperire suplimentară în caz de deces sau dizabilitate, permițându-vă să vă protejați familia și nivelul de venit
– Primele plătite sunt supuse unui impozit de 2%
– Puteți alege în mod liber valoarea plăților dvs. și fractionarea: anuală, trimestrială, semestrială și lunară.
– Economiile dvs. sunt disponibile: puteți să vă retrageți în orice moment
– Nu plătiți impozitul pe reținere la termen pentru o investiție mai mare de 8 ani și o lună sau dacă ați optat pentru o acoperire de 130% a primelor investite

Ramura 23

Asigurare de viață legata de fondurile de investiții ale căror venituri și capitaluri nu sunt garantate la sfârșitul anului, dar oferă o perspectivă de randament mai mare decât sucursala 21.

În funcție de profilul dvs. de investitor și de riscurile pe care sunteți dispus să vi le asumati, un produs din bransa 23 vă oferă posibilitatea de a investi într-o gamă largă de fonduri de investiții

Spre deosebire de produsele din Bransa 21, produsele din Bransa 23 sunt orientate în primul rând către investitorul care  caută o rentabilitate mai bună si prin urmare, este gata să-și asume mai multe riscuri.

Caracteristici

– Puteți opta pentru o garantie complementară în caz de invaliditate, accident sau deces pentru a vă proteja familia și venitul
– Puteți alege în mod liber beneficiarul în caz de deces.
– Economiile dvs. rămân disponibile, puteți face retrageri gratuite sau parțiale.
– Puteți efectua transferuri de la un fond la altul fără penalități fiscale
– Primele plătite sunt impozitate la 2%, dar scutite de impozitul bursier.

© 2019 Asigurari in Belgia | Toate drepturile rezervate! | Website creat de : Cristina Asan