Brusselstraat 368 Dilbeek

FSMA 0598904625

Brusselstraat 368 Dilbeek

Asigurare de Calatorie

DIVERSE

Asigurarea de călătorie temporară

Asigurarea de călătorie temporară vă oferă o acoperire completă (asistență medicală extinsă și asistență de călătorie) în timpul șederii dvs. în străinătate, indiferent de destinație și de la 1 la 45 de zile consecutive. Puteți să le completați cu asistență la depanare, Asigurare de anulare și Asigurare de bagaje.

Asigurare anuală de călătorie

O Asigurare anuală de călătorie care vă oferă cea mai bună protecție pe tot parcursul anului, 24 de ore pe zi pentru toate călătoriile dvs. în străinătate: sejururi, călătorii prin oraș, excursii… Organizăm asistența dvs. imediat și oriunde în lume. Puteți completa asigurarea de călătorie cu asistență rutieră, asigurare de anulare a călătoriei și asigurare de bagaje.

Asigurari in Belgia +32.487.33.70.47

Asigurare de anulare a Calatoriei

DIVERSE

Asigurare de anulare temporară a Calatoriei

Asigurarile de Anulare a călătoriilor oferă o protecție perfectă împotriva acelorași riscuri în cazul unor evenimente neprevăzute din cauza problemelor de sănătate sau a problemelor personale, a problemelor legate de casa dvs. sau care fac călătoria dvs. imposibilă. Cu gama de contracte temporare, vă oferim formule personalizate pentru fiecare tip de călătorie în care sunt acoperite nevoile specifice ale călătoriei. În acest fel, nu plătiți pentru riscuri pe care nu trebuie să le asigurați.

Asigurare anuală de anulare a Calatoriei

Asigurarea de anulare care vă oferă protecție financiară într-un număr de circumstanțe neprevăzute care vă împiedică să plecați în călătorie. Indiferent dacă optați pentru formula temporară sau anuală, plătiți întotdeauna un preț fix atractiv, cu sau fără asigurare de bagaje.

Asigurari in Belgia +32.487.33.70.47

Asistenta Auto

DIVERSE

Asistență anuală de depanare care vă protejează in toate călătoriile. Alegeți formula care vă convine cel mai bine:

1. In Belgia cu o mașină de schimb,
2. In țările vecine cu soluții de mobilitate și vehicul de înlocuire.

• depanarea și remorcarea în mai puțin de 45 de minute oriunde în Belgia
• intervenție în caz de accident, defecțiune, anvelope plate, furt sau vandalism
• asistența acordată persoanelor în cazul imobilizării vehiculului

Asigurari in Belgia +32.487.33.70.47

Asistenta la Domiciliu

DIVERSE

Această Asigurare de Asistență la domiciliu are grijă de cei dragi care sunt in suferinta in urma unei boli sau accident.

Un ingrijitor va avea grijă de organizarea serviciilor esențiale pentru persoana care are probleme de sănătate.

Asistenta pentru locuinte

DIVERSE

Un boiler defect, o conductă blocată, o pană de curent, o fereastră spartă, o cheie de la usa pierduta, un cuib de viespi, o pisica care nu îndrăznește să iasă dintr-un jgheab, un furt din casa ta în timp ce călătoriți.

Aceasta Asigurare de Asistență vă garantează asistența 24/24 in caz de urgență pentru rezolvarea problemelor la domiciliu.

© 2019 Asigurari in Belgia | Toate drepturile rezervate! | Website creat de : Cristina Asan